Voit nyt poistaa Uber-tilisi pysyvästi sovelluksen kautta

uber

Uber on ollut käynnissä yhtenä niistä asioista, joihin on erittäin helppo päästä, mutta melkein mahdotonta päästä pois. Kuulostaa riippuvuudelta, eikö niin?

Toivottavasti tiedät, että Uber-tilisi poistaminen ei lopu sovelluksen poistamiseen / poistamiseen. Tämä tarkoittaa vain sitä, että sovellusta ei enää käytetä älypuhelimellasi, mutta kaikki tietosi ovat edelleen aktiivisia profiilisi alla Uber-palvelimilla.



Uber-profiilisi poistaminen todella tapahtui aikaisemmin, kun lähetit yritykselle pyynnön. Pyyntö kulkee ensin asiakaspalvelun kautta, joka (tietysti) yrittää puhua sinut siitä pois, mutta jos pysyt vahvana ja sietämätön. Uber saa lähetyksesi, ja sinun on sitten odotettava, että he käsittelevät profiilisi poiston.



No, niin asiat olivat ennen, kunnes juuri julkaistu päivitys Uber-sovellukseen. Nyt voit poistaa profiilisi (ja kaikki Uber-palvelimille tallennetut tietosi) siirtymällä sovelluksen uuteen tilin poisto-osioon. Saat varoituksen, jossa kerrotaan, että tilisi poistaminen myös poistaa profiilisi käytöstä 30 päivän kuluttua.

Tämä tarkoittaa kaikkia tietoja, jotka Uberilla on sinusta; henkilöllisyys, matkatiedot ja muut yksityiskohdat, pyyhitään kokonaan pois heidän palvelimistaan ​​30 päivän kuluttua tilisi poistamisesta.



Miksi kukaan haluaisi poistaa Uber-tilinsä?

Se voisi olla kenen tahansa arvaus. Jos olet huolissasi kuinka aktiivinen Travis Kalanick on tullut Yhdysvaltain politiikkaan, jotka saattavat olla riittäviä syitä, jotta jotkut haluavat irtautua itsensä Uberin kanssa. Sitten on niitä väitteet seksuaalisesta häirinnästä yrityksen sisällä.

Tärkeintä on, että voi olla paljon syitä miksi kukaan haluaisi poistaa Uber-tilinsä. Jotkut niin yksinkertaiset kuin et enää pidä sitä markkinoiden mukavimpana tai edullisimpana taksiratkaisusovelluksena. Syistäsi riippumatta, Uber-tilisi poistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ennen tätä päivitystä.