Microsoft Build 2020: Kuinka seurata kehittäjätapahtumaa

Microsoft Build 2020

Microsoft Build 2020 järjestetään 48 tunnin digitaalisena tapahtumana, ja voit katsoa livenä ja osallistua istuntoihin 19. toukokuuta klo 8 PT / 11 ET alkaen.

->

Vaikka Microsoft on perunut kaikki henkilökohtaiset tapahtumansa maailmanlaajuisen terveystilanteen vuoksi, Build 2020 -kehittäjäkonferenssi järjestetään täysin digitaalisessa muodossa. Toisin kuin tavallisessa nelipäiväisessä tapahtumassa, tämän vuoden konferenssi kestää 48 tuntia. Se alkaa19. toukokuuta 2020 klo 8.00 PT / 11.00 ET, ja se jatkuu 20. toukokuuta asti.





Microsoft Build 2020 -tapahtuma on täynnä istuntoja, ja jopa Microsoftin toimitusjohtajan Satya Nadellan odotetaan astuvan virtuaalilavalle pitämään ensimmäinen pääpuheenvuoro 19. toukokuuta klo 8.20 PT / 11.20 ET.

Voit seurata konferenssin suoraa lähetystä osoitteessa Microsoftin verkkosivusto , ja tällä kertaa voit myös rekisteröidy ilmaiseksi Microsoft-tilillä osallistuaksesi moniin istuntoihin saadaksesi lisätietoja Microsoft-tekniikoista, mukaan lukien Windows 10, Azure, Visual Studio, sovelluskehitys, Microsoft Graph, .NET ja paljon muuta.

Microsoftin verkkosivuston lisäksi voit katsoa myössuoratoisto YouTubessa (Microsoft Developer)kanava.