(Opas) Kuinka poistaa Facebook-hakuhistoriasi kokonaan toimintalokista

(Opas) Kuinka poistaa Facebook-hakuhistoriasi kokonaan toimintalokista

Usein unohdamme mitä etsimme Facebookista, mitä kuvia ja viestejä pidimme, kenen aikajanaan kirjoitimme ja niin edelleen, mutta Facebook ei koskaan unohda. Facebook muistaa kaikki yksityiskohdat, olivatpa ne sitten suuria tai pieniä, ja tallentavat ne kaikki toimintalokiin. Vaikka sen yksityisyysasetus on asetettu niin, että vain sinä näet sen, saatat joutua hankaliin tilanteisiin, jos joku esimerkiksi tunkeutuu tilillesi. He näkevät kaiken toimintalokissasi ja se saattaa olla jotakin meistä, joka on erittäin epämiellyttävä.





Sinun pitäisi myös tietää, että toimintaloki menee aina takaisin, kun aloit Facebookin käytön. Se sisältää kaiken mitä olet etsinyt. Ollakseen turvallisella puolella, etenkin henkilöille, jotka eivät halua toimintansa jäljitettävyyttä Facebookissa, Innov8tiv Magazine näyttää sinulle, kuinka poistaa kaikki Facebook-haut tai vain haut, joista et halua muiden tietävän. Se on itse asiassa vaihtoehto, joka on aina ollut Facebookissa, mutta suurin osa ihmisistä tietää hyvin vähän. Seuraava on vaihe vaihe vaiheesta sen toteuttamiseksi:

  • Vaihe 1: Kirjaudu Facebook-tiliisi ja napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa hammaspyörän muotoista kuvaketta. Tämä on Asetukset-alue.
  • Vaihe 2: Napsauta toimintalokia valintaluettelosta.

delete fb history step 2

  • Vaihe 3: Nyt sinun pitäisi olla uudella sivulla. Näytön vasemmalla puolella on luettelo vaihtoehdoista. Napsauta sitä napsauttamalla Haku-vaihtoehtoa, joka sijaitsee lähellä alaosaa. Pyörivä ympyrä näkyy aivan 'Haku' -vaihtoehdon vieressä ja haut avautuvat.
  • Vaihe 4: Olet nyt hakuhistorian päävalikossa. Yksi kohde voidaan poistaa kerrallaan napsauttamalla Poista-kuvaketta jokaisesta hausta. Tai voit poistaa kaikki haut kerralla ylhäällä olevalla Tyhjennä haku -vaihtoehdolla.

delete fb history step 4



  • Vaihe 5: Facebook kysyy, haluatko todella poistaa kaikki haut. Napsauta Poista-painiketta jatkaaksesi niin.

delete fb history step 5

  • Vaihe 6: Voila! Hakuhistoriasi on poistettu.

On hienoa, että Facebook on antanut tämän vaihtoehdon poistaa hakuhistoriasi. Monet ihmiset eivät ole tyytyväisiä siihen, mitä he ovat etsineet Facebookista, ja pelkäävät, että jos heidät hakkeroidaan tai heidän tilinsä pääsee luvattomasti, heidän haunsa voivat vaarantaa heidän ympärillään olevan kuvan. Noudattamalla yllä olevia yksinkertaisia ​​vaiheita voit helposti poistaa tietyt haut tai poistaa kaikki haut haluamallasi tavalla ja saada mielenrauhan.