Kuinka poistaa jaettuja valokuvia, sisältöä Facebook Messengeristä Androidista, iPhonesta

Me kaikki jaamme valokuvia ja sisältöä ystävämme kanssa Facebook Messengerissä. Mutta entä jos haluat poistaa osan jaetusta sisällöstä ja valokuvista Facebook Messengerissä. Messenger-käyttäjät ilmoittavat, että riippumatta siitä, kuinka monta kertaa he poistavat valokuvia ja sisältöä Messenger-säieistä, he näkevät edelleen jaetut valokuvat, kun he napauttavat ”Näytä jaetut valokuvat” -vaihtoehtoa Messengerissä. Ihmiset näkevät jopa valokuvat, jotka he jakoivat melkein vuosi sitten. Vaikuttaa siltä, ​​että ongelma on laitekohtainen, eli jaetut valokuvat eivät ole käytettävissä, jos kirjaudut Messengeriin muista laitteista. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että Messenger tallentaa valokuvat välimuistitiedostoihin. Mutta käyttäjät eivät voi poistaa jaettuja valokuvia edes poistaneet välimuistin puhelimistaan.





Poista jaetut valokuvat, sisältö Facebook Messengeristä

Yksi puhutuimmista tavoista poistaa kuvia on painaa kuvaa pikaviestiketjuun pitkään ja poistaa se. Mutta tämä vain poistaa sisällön puolestasi. Toinen osapuoli näkee sen edelleen, ja näet ne myös Näytä jaetut kuvat -osiossa.

1- Ehkä helpoin tapa poistaa jaettua sisältöä ja valokuvia Facebook Messengerissä on poistaa sovellus kokonaan. Poista sovellus ja odota muutama minuutti. Asenna Messenger-sovellus uudelleen ja huomaat, että valokuvia ei ole, kun napautat Näytä jaetut valinnat -vaihtoehtoa.

2 Tämä temppu on aika outo. Mutta se toimii. Oletetaan, että haluat poistaa kaikki valokuvasi, jotka olet jakanut ystäväsi Johnin kanssa. Tee uusi Facebook-ryhmäkeskustelu, jossa on kolme ihmistä: Sinä, John ja joku muu käyttäjä. Voit lisätä minkä tahansa muun ystävän. Kun olet tehnyt ryhmän, pyydä ystävääsi poistumaan keskusteluryhmästä, jotta vain sinä ja John pysyisit ryhmässä. Tämä chat-ketju ohittaa sinut ja Johnin aiemman chat-ketjun, poistaen siten kaikki jaetut valokuvat ja sisällön.



4- Avaa puhelimen asetukset ja siirry Tallennustilaan. Siirry nyt kohtaan Kuvat ja siellä on Messenger Photos -osio. Täällä näet Jaetut valokuvat -vaihtoehdon. Poista kaikki nämä valokuvat manuaalisesti. Tämä poistaa kaiken jaetun sisällön Facebook Messengerissä.

5- Jos käytät Android-puhelinta, noudata alla olevia ohjeita.

Siirry kohtaan Asetus ja siirry kohtaan Etsi tilit ja napsauta sitten Messengeriä ja napsauta sitten oikeassa yläkulmassa olevaa painiketta ja poista se.



6) Siirry kohtaan Asetukset ja sovellusten hallinta ja poista sitten välimuisti ja tiedot Facebook Messenger -sovellukselle. Klikkaa tämä linkki nähdäksesi yksityiskohtaisen tavan poistaa välimuisti ja tiedot kaikista sovelluksista.