Kuinka poistaa automaattinen varmuuskopioalbumi Galleria Google+: sta, Picasasta Samsungin laitteissa

Monet ihmiset ovat turhautuneita siitä, etteivät pysty poistamaan automaattisen varmuuskopioalbumin galleriasta Samsung Galaxy -puhelimista ja Samsung-tableteista. Tässä artikkelissa on joitain tapoja korjata tämä ongelma ja poistaa Google Plus: n ja Picasan automaattinen varmuuskopiointi valokuvien poistamiseksi galleriasta.

Ratkaisu 1

Siirry kohtaan Asetukset-> Sovellukset ja siirry kaikkiin sovelluksiin ja siirry sitten galleriaan. Poista nyt ja poista gallerian tiedot. Tämä poistaa automaattisen varmuuskopion galleriasta. Jos sinulla on sekaannusta, tarkista artikla kuinka välimuisti ja tiedot poistetaan kaikista tai joistakin Android-sovelluksista.





13

Ratkaisu 2

Google+ -profiilin on tehtävä jotain täällä olevan automaattisen varmuuskopioinnin ominaisuuden kanssa. Poista valokuvien automaattinen varmuuskopiointi käytöstä Google+ -palvelussa. Voit myös poistaa käytöstä ja poistaa Google+: n tai poistaa vain sen synkronointitietojen varmuuskopion käytöstä ja tarkistaa, toimiiko se.

Ratkaisu 3

Useimmiten näet valokuvia automaattisesta varmuuskopioinnista galleriassasi. Voit poistaa automaattisen varmuuskopion helposti ja nämä valokuvat eivät enää tule galleriaan. Siirry Google-asetuksiin puhelimen asetuksissa ja siirry sitten synkronointiasetukseen ja poista valinta mainituista vaihtoehdoista. Poista myös synkronoinnin valinta Picasasta. Poista sitten Galleria-sovelluksen tiedot noudattamalla ratkaisun numero yksi menetelmää.



account-3

Ratkaisu 4

Napauta galleriaa ja paina sitten valikkopainiketta ja paina sitten sisältöä näytölle. Poista Picasan sisällön valinta. Tämä poistaa automaattisen varmuuskopioinnin käytöstä Samsung-tablet-laitteessa tai puhelimessa. Nyt sinun on siirryttävä tietokoneellesi ja poistettava valokuvat Google+ -tililtäsi.

Ratkaisu 5

Kirjaudu Google+ -tiliisi tietokoneellasi. Siirry valokuviin, jolloin näet albumit. Napsauta nuolta äärimmäisenä oikealla puolella. Valitse valokuvasi ja napsauta Siirrä roskakoriin -vaihtoehtoa. Kaikki valokuvat poistetaan, eikä myöskään Android-laitteessa ole automaattista varmuuskopiointikansiota.



Poista nyt kaikki Galleria-sovelluksen tiedot kuten kerroin sinulle ensimmäisen vaiheen aikana artikkelin alkaessa siirtymällä kohtaan Asetukset-> Sovellukset-> vaihtamalla Galleriaan ja tyhjentämällä tietoja.

Näin poistetaan automaattinen varmuuskopioalbumi galleriasta Samsung Galaxy -puhelimista ja Samsung-tableteista. Jos et edelleenkään pysty korjaamaan ongelmaa, kommentoi tätä viestiä ja otamme sinuun yhteyttä, on toinen ratkaisu.