Kuinka estää joku Instagramista iPhonessa ja Androidissa

Instagram on loistava valokuvien jakamissovellus, jonka käyttäjät ovat nyt miljardeissa ympäri maailmaa. Aivan kuten missä tahansa sovelluksessa, myös Instagramissa on joitain haittoja ja ongelmia. Kuten ihmiset ovat spammeja tai ääliöitä, jakaa omat hyödytön valokuvansa pakkomielteisesti tai häiritä sinua. Mikä tahansa syy voi olla, voit estää jonkun Instagramissa ja se on aika helppoa. Voit estää jonkun Instagramissa ilmoittamatta heille. Keskustelen tapa estää ihmisiä Instagramissa iPhonessa ja Androidissa. Näin voit tehdä sen.

Estä joku Instagram iPhonessa

Käynnistä Instagram iPhonellasi.



Napauta nyt profiilikuvaketta käyttöliittymässä.



block someone on instagram 1

block someone on instagram 2



Napauta nyt Seuraajat tai Seuraavat, koska voit estää ketään seuraajistasi ja seuraajistasi.

block someone on instagram 3

Napauta käyttäjäluettelosta mitä tahansa nimeä, jonka haluat estää Instagram.



block someone on instagram 4

Napauta nyt Lisää-välilehteä näytön oikealta puolelta, 3 pisteellä.

Saat kolme vaihtoehtoa pelata. Ensimmäinen on Estä käyttäjä, toinen on Ilmoita sopimattomasta ja kolmas on Kopioi profiilin URL-osoite.

block someone on instagram 5

Napauta Estä käyttäjä -vaihtoehtoa ja vahvista, kun ponnahdusikkuna kysyy vahvistusta.

Saat vahvistusviestin, että käyttäjä on estetty Instagramissa.

Se siitä. Näin estettiin joku Instagramista iPhonessa. Katsotaan nyt, kuinka tehdä sama Androidilla.

Estä joku Instagram Androidissa

Käynnistä Instagram-sovellus Android-puhelimellasi.

Avaa Instagram-profiili, jonka haluat estää. Voit tehdä tämän etsimällä heidän nimeään tai napauttamalla seuraajia tai seuraavaa välilehteä.

Napauta lisää välilehteä kolmella pisteellä tai nuolivälilehteä.

Saat mahdollisuuden estää käyttäjän. Napauta vain sitä, vahvista se ja olet valmis.

Näin estettiin joku Instagramista Androidissa ja iPhonessa.

On tärkeää huomata, että estäessään jonkun Instagramissa, estetty henkilö pystyy silti pitämään tykkäyksistäsi ja kommentteistasi. Hän / hän ei näe viestejä, päivityksiä sinulta missä tahansa. Kaikki aiemmat toiminnot, hänen kommenttisi viesteihisi pysyvät siellä, kunnes ja ellet poista niitä manuaalisesti. Estetylle henkilölle ei myöskään ilmoiteta, kun estat jonkun Instgramissa. Nauttia!

Kuvalähde: iGeeksBlog