Korjaa käytöstä poistetun viestin lähettäminen kuva- ja normaaliviestien lähettämisen aikana

Android-käyttäjillä on ongelma 'lähettäminen pois käytöstä' -viesti, joka näytetään, kun he yrittävät lähettää kuvan tekstiviestinä. He eivät ole varmoja siitä, miten tämä tapahtui, mutta se on erittäin ärsyttävä. Alla on ratkaisuja, joilla voit yrittää korjata käytöstä poistetun viestin virheen lähettäessäsi kuvaa normaaliviestien avulla.

MMS-asetukset





Varmista, että puhelimesi asetusten avulla voit lähettää multimediaviestejä, kun kuvat lähetetään multimediaviesteinä. Siirry puhelimesi Asetuksiin ja siirry sitten viesteihin. Ota MMS-asetus käyttöön viestiasetuksissa. Tämä korjaa käytöstä poistetun viestin virheen, kun lähetät kuvaa normaalien viestien avulla.



Oletusviestintäsovellus

Poista käytöstä poistettu viesti -virhe kuvan lähettämisen yhteydessä normaalien viestien avulla on käyttää puhelimen oletusviestipalvelua. Tämä virhe ilmenee yleensä, jos käytät useita viestisovelluksia tekstiviestien lähettämiseen. Jos sinulla on useita viestisovelluksia, vain yksi niistä voidaan asettaa oletussovellukseksi. Oletusasetuksettoman sovelluksen käyttäminen näyttää tämän virheen, etkä pysty lähettämään kuvaa normaalien viestien avulla.



Tehdasasetusten palautus

Siirry puhelimesi asetuksiin ja siirry sitten Varmuuskopioi ja Palauta. Poista nyt valinta automaattisen palautuksen ja puhelimen tehdasasetusten palauttamisesta. Ennen kuin nollaat puhelimen tehdasasetukset, varmista, että olet varmuuskopioinut tietosi katoamisen estämiseksi. Prosessi päivittää puhelimesi ja palauttaa verkkoyhteyden. Tämä nollaa puhelimesi tehdasasetuksiin ja korjaa näytöllä näkyvän virheviestin, kun lähetät kuvaa normaaliviestien avulla.



Tyhjennä välimuisti



Tyhjennä puhelimesi välimuisti, jotta voit korjata käytöstä poistetun viestin virheen lähettäessäsi kuvaa tavallisten viestien kautta. Siirry puhelimesi Asetuksiin ja siirry sitten Sovellukset-kohtaan. Siirry Sovellukset-välilehden Application Manager -sovellukseen ja napauta viestisovellusta tyhjentääksesi sen välimuisti. Kun olet vahvistanut, napauta kyllä ​​tyhjentääksesi välimuistiin tallennetut tiedot viestisovelluksesta.